Über Uns

Live in, obrt za posredovanje u prometu nekretnina nastao je kao logičan slijed obiteljski uhodanog posla koji je započeo 1994. godine, a kako bi na najbolji mogući način pružali usluge posredovanja u poslu s nekretninama, koristeći stečena iskustva, kontakte kao i stručne suradnike s dugogodišnjim iskustvom. Stečeno iskustvo naučilo nas je da je najbolja reklama usmena reklama zadovoljnih klijenata, tako da se trudimo da sve nekretnine koje nudimo budu pažljivo provjerene, a kao garanciju kvalitetno odrađenog posla naplata agencijske provizije ide po konačno obavljenom poslu.

Kao  agencija za promet nekretninama, posredujemo kod kupoprodaja kod svih vrsta novih i korištenih nekretnina, građevinskih zemljišta odnosno projekata za izgradnju stambenih i poslovnih objekata, hotela, primarno na području grada Zagreba, a djelujemo i na području Istre, dijela Dalmacije i Dubrovnika, uz suradnju sa lokalnim kontaktima. 

Za sva pravna pitanja i poslove brine tim odvjetnika, a možemo preporučiti stručnjake za pitanja projektiranja, izradu energetskih certifikata i ostaloga